elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de la Joventut forma a 24 joves com a monitors de menjador escolar

La Casa de la Joventut forma a 24 joves com a monitors de menjador escolar

  Amb l'objectiu d'oferir als joves de Paterna la possibilitat d'ampliar la seua formació i completar el seu currículum, l'Ajuntament, a través de l'Àrea de Joventut, ha començat a impartir a la Casa de la Joventut el Curs de Monitor de Menjador Escolar.

  El curs, que porta per títol ?Recursos per el/la monitor/a de temps lliure en el menjador escolar? i en el qual s'han inscrit 24 joves, té una durada de 30 hores que es desenvoluparan durant els mesos d'octubre i novembre.

  Es tracta d'un curs homologat per la Generalitat Jove ? IVAJ i s'engloba dins dels cursos de formació permanent per a monitors/as de Temps Lliure. Perquè els alumnes puguin obtenir l'homologació del curs, han d'estar en possessió del Diploma de Monitor/a de Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil o equivalent.

  El curs de Monitor de Menjador prepara al/la monitor/a de temps lliure per afrontar d'una manera competent les funcions pròpies d'un monitor de menjador escolar com poden ser, entre altres, la planificació del treball, el desenvolupament de la programació diària, crear un ambient educatiu correcte, etc.

  La formació que s'ofereix ajudarà als/as monitors/as de temps lliure a completar el seu perfil professional a més de facilitar la seua entrada al mercat laboral o millorar el perfil laboral d'aquelles persones que es trobin treballant en aquest moment.

  Pujar