20 de novembre de 2019 20/11/19

Les antenes de telefonia móvil contaran en una nova regulació en Paterna

Les antenes de telefonia móvil contaran en una nova regulació en Paterna - (foto 1)
  • Ibáñez ha explicat que “s´aplicaran mesures de protecció als ciutadans front a les ones”

MÉS FOTOS
Les antenes de telefonia móvil contaran en una nova regulació en Paterna - (foto 2)

Les antenes de telefonia mòvil contaran en una nova regulació en Paterna posat que l'Ajuntament va aprovar en la sessió plenària d'ahir, per unanimitat, major protecció als ciutadans front a les ones de les antenes de telefonia mòvil. Esta proposta que va ser elaborada per Ciutadans Paterna (Cs) va tindre tot el respal del restant de grup polítics.

Aixina nos ho ha corroborat el regidor i portaveu del grup, Jorge Ibáñez, que ha indicat: “Segons les reivindicacions veïnals vàrem vore que es tractava d'un problema social que generava molta incertitut en els veïns”, per a lo que, “el nostre grup no va tardar en redactar una proposta fa ya un més per a que fora tractada lo més ràpidament en següent ple”, ha explicat el portaveu.

“Entre les mesures que han segut finalment aprovades es troba la petició d'una modificació en l'ordenança sobre antenes de telefonia de Paterna que contemple una major protecció als ciutadans sobre la seua exposició a estes ones”, ha declarat Ibáñez, “ademés de la possibilitat d'exigir a les empreses de telecomunicacions que vullguen instalar o hagen instalat antenes de telefonia en el nostre municipi, que implanten medides de protecció front a les ones tals com a pintures especials en fronteres, malles, textils o películes adhesives de blindage”.

El regidor ha conclós donant les gràcies al restant de corporatius pel respal a esta proposta: “des de *Cs Paterna volem agrair el respal mostrat per tota la corporació a l'hora de recolzar estes mesures, que, sense dubte, són beneficioses directament per a la salut de tots els que vivim en Paterna”.

ocultar
Les antenes de telefonia móvil contaran en una nova regulació en Paterna
Pujar