26 de novembre de 2020 26/11/20

Dia del Pare: no deixes que la quarantena ho deslluïsca

Dia del Pare: no deixes que la quarantena ho deslluïsca - (foto 1)
  • Allunyats dels carrers et proposem diferents maneres de gaudir d'aquest dia tan especial

La celebració del Dia del Pare pilla a tota Espanya allunyats de qualsevol possibilitat de viure aquest dia amb la normalitat i festivitat que porta associat. Malgrat això, la quarantena no és motiu de pes per a deixar passar aquest 19 de març com un dia qualsevol. Existeixen opcions que faran de la jornada una mica més especial, només és qüestió de tirar-li imaginació.

Excepte els més previsors, que tingueren ja tot pensat abans que es decretara l'Estat d'Alarma pel coronavirus, aquesta és una bona oportunitat per a regalar temps junts i tindre aqueixos xicotets detalls que les presses de la rutina no ens permet.

En elperiodic.com et proposem, per exemple, començar el dia preparant un gran desdejuni amb el qual endolcir el dia. A més, si eres dels quals té una mica d'aragonesa amb les manualitats no aquesta de més demostrar-li que has invertit part del teu temps a preparar un xicotet detall.

Aquest dia de San José també és un bon moment per a planificar tot allò que ve per davant, perquè recordem ara estem aïllats però en no gaire tot tornarà a la realitat. Organitzar un viatge, una escapada o buscar aqueix restaurant que us moriu de ganes de provar.

I per descomptat, com diem, aprofitar per a passar temps junts. El més tradicional mai falla: els jocs de taula, les pel·lícules i les sèries us faran gaudir d'una jornada dedicada a ells.

Però recorda, els més majors també són pares i encara que estiguen lluny no hem d'oblidar tindre detalls amb ells encara que siga en la distància.

Pujar