elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Detinguda a l'aeroport d'Alacant per camuflar droga amb un mètode insòlit: dins d'una videoconsola

Detenida en l'aeroport d'Alacant per camuflar droga amb un insòlit mètdoe: dins d'una videoconsola
Detenida en l'aeroport d'Alacant per camuflar droga amb un insòlit mètdoe: dins d'una videoconsola
  • La dona, una noia de 23 anys, acabava d'aterrar del Brasil i la seua actitud sospitosa va alertar els agents

Agents de la Guàrdia Civil d'Alacant en funcions de Resguard Fiscal, sota la dependència funcional de l'Administrador de la Duana, han detingut en un control rutinari a l'Aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández una dona de 23 anys de nacionalitat brasilera pels delictes contra la salut pública i de contraban. S'han trobat gairebé tres quilos de cocaïna ocults a l'interior d'una videoconsola.

Els fets van tenir lloc el 19 de maig passat, en un vol procedent del Brasil amb escala a Madrid, quan els agents s'adonen de la presència d'una dona que els crida l'atenció, ja que en tot moment evita el contacte visual amb ells, fins i tot retarda el seu accés a la zona duanera.

Per aquest motiu, en presència de la dona, es va fer una inspecció del seu equipatge facturat mitjançant un escàner de raigs X. Durant l'anàlisi, es van detectar unes masses orgàniques a l'interior d'una videoconsola que podrien ser compatibles amb substàncies estupefaents.

Un cop oberta la videoconsola, es van descobrir quatre paquets embolicats en plàstic que contenien una substància compacta de color blanc, que van llençar un pes de 2.685 grams. Una anàlisi de la pols continguda als paquets va confirmar que es tractava de cocaïna, cosa que va portar a la detenció immediata de la passatgera.

La viatgera, una dona brasilera de 23 anys, ha estat acusada dels delictes contra la salut pública i contraban. Posteriorment, ha estat traslladada al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 d'Elx, on se n'ha decretat l'ingrés a la presó.

Pujar