25 de novembre de 2020 25/11/20

El trinquet de Murla acull la 2ª Jornada de la Lliga Cadet d'escala i corda

El trinquet de Murla acull la 2ª Jornada de la Lliga Cadet d'escala i corda - (foto 1)
  • La XV Lliga Cadet de Tecnificació d'escala i corda contínua en la població de la Marina Alta, on es jugaran les dues partides de la segona jornada

Aquest dissabte 28 de desembre, es jugarà la 2ª jornada de la Lliga Cadet de Tecnificació 2019-2020 d'escala i corda, en el trinquet de Murla, a partir de les 11 hores es jugaran dues partides. En la primera partida jugarà l'equip representatiu de Massalfassar contra l'equip d'Alcàsser, en la qual el primer equip nomenat buscarà la victòria després d’obtindre una derrota en la jornada anterior, per la seua part la formació d'Alcàsser debuta en la competició, i els seus jugadors voldran fer-ho aconseguint els seus primers punts. En la segona partida, jugaran els equips de Petrer i Vila-real, aquest enfrontament es preveu molt emocionant i igualat, ja que tots dos equips van aconseguir la victòria amb tres punts en la primera jornada, per la qual cosa l'equip que isca vencedor d'aquest duel es posarà primer en solitari en la classificació.

El dilluns 30 de desembre es celebrarà la tercera jornada de la competició en el trinquet d'Alcàsser, a partir de les 17.30 hores de la vesprada. Les finals seran el diumenge 6 de gener, a partir de les 11 hores. En aquesta edició participaran novament 5 equips i 15 jugadors de les escoles de tecnificació, debutant 10 jugadors en aquesta competició.

Programació 2ª Jornada XV Lliga Cadet Tecnificació d'escala i corda, trinquet de Murla, dissabte 28 de desembre:

11 hores – MASSALFASSAR (Toni N., Andreu M. i Andrés S.) – ALCÀSSER (Sergio D., Carlos G. i Javi S.)

12 hores – PETRER (Alejandro, Rubén S. i Pere B.) – VILA-REAL (Joan S., Alvaro M. i Jose E.)

Classificació després de la primera jornada:

1.    PETRER (Alejandro, Rubén S. i Pere B.) – 3 punts

2.    VILA-REAL (Joan S., Alvaro M. i Jose E.) – 3 punts

3.    ALCÀSSER (Sergio D., Carlos G. i Javi S.) – 0 punts

4.    MASSALFASSAR (Toni N., Andreu M. i Andrés S.) – 0 punts

5.    DÉNIA (Capellino, Vicent M. i Marc F.) – 0 punts

Pujar