2 de desembre de 2020 2/12/20

Tornen les caminades d'estiu amb la lluna al Poble Nou de Benitatxell

Tornen les caminades d'estiu amb la lluna al Poble Nou de Benitatxell - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Tornen les caminades d'estiu amb la lluna al Poble Nou de Benitatxell - (foto 2)
  Tornen les caminades d'estiu amb la lluna al Poble Nou de Benitatxell - (foto 3)

  La regidoria d'Esports, a càrrec de Toni Colomer, aposta per un estiu amb activitats sanes i entretingudes per a tot el públic. A part del llançament de les Escoles Esportives i de la zumba gratuïta d'estiu, torna a programar les populars "Caminades d' estiu".

  Des de la Regidoria d'Esports sempre s'aposta per unes activitats sanes i entretingudes per a tot el públic, per la qual cosa les caminades d'estiu s'han convertit en una cita indispensable per a tots els pobleros i pobleres que vullguen passar una vetlada entretinguda fent esport i coneixent algun secret que amague el poble a poqueta nit.

  L'èxit de les anteriors edicions ha fet que enguany es tornen a organitzar estes eixides nocturnes pel poble, en les que residents i inclús turistes que estàn passant les seues vacances en el municipi s'animen a participar.

  Les caminades d'estiu començaràn el dia 4 d'agost, i es realitzaràn tots els dimarts i dijous del mes a les 22:00. El lloc d'eixida serà l'ajuntament del poble. Estes caminades tindràn una duració d'una hora aproximadament i discorreràn per camins del terme municipal.

  Les rutes programades passaràn per llocs com l'Abiar, el Barranc Roig i Calistros, alternant-se entre elles. Aquestes rutes tenen una dificultat fàcil - mitjana ja que estàn planificades perquè persones de totes les edats puguen fer-les i disfrutar de les vetlades estiuenques.

  Pujar