27 de setembre de 2020 27/9/20

El cap de setmana deixa 44 nous positius a la província d'Alacant

El cap de setmana deixa 44 nous positius a la província d'Alacant - (foto 1)
  • No hi ha novetats sobre cap dels brots actius

El cap de setmana deixa a la província d'Alacant 44 nous positius, unes dades amb els quals aconsegueix els 4.077 casos des de l'inici de la pandèmia. Respecte als brots detectats, no hi ha novetats i tots romanen actius.

Així es desprén de les dades facilitades aquest dilluns per la Conselleria de Sanitat, segons els quals en aquests moments queden actius 442 casos en tota la Comunitat, la qual cosa suposa un 2,25% del total de positius des de l'inici de la pandèmia.

La creixent xifra de nous contagis s'ha produït per igual en les tres províncies valencianes, concretament en la d'Alacant s'ha elevat la xifra fins a 44 enfront dels 6 que es van comunicar divendres passat.

Malgrat això, el departament de Sanitat celebra les 98 altes a pacients amb coronavirus als hospitals de la Comunitat,de les quals 26 s'han produït a nivell provincial. En total, han superat la malaltia 5.902 persones residents a Alacant.

En el que a la situació als hospitals es refereix, en aquests moments romanen ingressades 12 persones. D'elles, 2 es troben en estat greu en l'UCI

No s'ha notificat cap defunció en tot el cap de setmana

Finalment, ressenyar que les residències de majors de la província estan lliures de coronavirus.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar