elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A Sella i Laguar juguen els cadets els JECV de Llargues

A Sella i Laguar juguen els cadets els JECV de Llargues - (foto 1)

    Les millors escoles de pilota de la Marina Alta i la Marina Baixa s'enfrontaran el dissabte al matí per les semifinals dels XXXVII JECV de la modalitat de Llargues.

    Aquesta temporada han participat tretze escoles en la modalitat més internacional de la Pilota Valenciana. Hi ha escoles que estan fent un gran treball promocionant i preparant aquesta modalitat, com són l'escola de Beniarbeig-El Verger ha participat amb  set equips en les diferents categories, després també apareixen l'escola d'Ondara que ha jugat amb sis equips i Sella-Relleu destaquen per la seua representació en totes les categories existents dels Jocs Esportius. També la resta d'escoles cuiden i mimen la modalitat més pràctica i amb major arrelament a la província d'Alacant.

    Demà dissabte es juga la primera fase de Llargues en la categoria cadet, a partir de les 9 hores en les localitats de Sella i Laguar. Participaran huit equips repartits en dos grups de competició, en els quals es classificaran per a semifinals els dos primers classificats de cada grup. En el grup I, participaran els equips de Benidorm, Finestrat, Alfàs del Pi i Sella-Relleu, que competiran en la plaça de Sella escenari de grandíssimes partides de moltes dècades i per on han passat els millors jugadors d'aquesta modalitat. El grup II, està format pels equips de Vall de Laguar, Beniarbeig-El Verger, Xàbia i Ondara, aquests jugaren al carrer Princep de Laguar, localitat històrica també de la Marina Alta on des de fa dècades han practicat i jugat els millors jugadors del Joc a Ratlles.

     El diumenge al matí es jugaran les semifinals de totes les categories d'aquesta competició en les localitats de Benidorm i Laguar.

    Pujar