elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunions informatives per al procés d’admissió en els centres educatius per a xiquets de 2 i 3 anys per al curs 2019/2020

  Des de la Regidoria d’Educació s’ha convocat dues reunions diferents el pròxim 6 de maig a la Casa de Cultura per a informar les famílies sobre els processos d’admissió dels seus fills i filles en els centres educatius del municipi per a les etapes de 2-3 anys i per a l’etapa escolar de 3 anys de cara al pròxim curs 2019/2020.

  La novetat del pròxim curs és la posada en marxa d’una aula de 2-3 anys en el CEIP Bernat de Sarrià, en l’edifici d’Educació Infantil, situat en la plaça del Llaurador. Així, el municipi amplia la seua oferta educativa per a aquest tram d’edat i les famílies amb xiquets nascuts en 2017 tindran la possibilitat de sol·licitar la seua admissió, tant a l’Escola Infantil Municipal com en el CEIP Bernat de Sarrià.

  Se celebrarà una primera reunió a les 17.30 hores dirigida a les famílies amb fills que vagen a iniciar l’etapa d’Educació Infantil de 2-3 anys. Seguidament, a partir de les 18.30 hores, se celebrarà la reunió dirigida a les famílies amb fills que vagen a iniciar l’etapa escolar de 3 anys.

  Recordar que per a l’etapa de 3 anys es podrà sol·licitar l’admissió en tres col·legis el CEIP Bernat de Sarrià, el CEIP Mirantbò i el col·legi Almedia.

  El termini per a presentar les sol·licituds als diferents centres educatius d’Educació Infantil per a totes dues etapes escolars és del 9 al 17 de maig.

  A través de la web municipal, www.callosa.es, es podran descarregar les sol·licituds d’admissió, així com la informació sobre tots dos processos i la documentació a aportar al costat de la sol·licitud en els diferents centres educatius.

  Pujar