elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Relleu i Benidorm guanyen en la Lliga de Palma “Trofeu Diputació d'Alacant”

Relleu i Benidorm guanyen en la Lliga de Palma “Trofeu Diputació d'Alacant”
  • Aquestes dues formacions de la Marina Baixa van aconseguir la victòria i els tres punts en aquesta 3ª jornada, a més ambdues lideren la màxima categoria de Palma

El passat cap de setmana es va disputar la 4ª jornada de la XXVIII Lliga de Palma “Trofeu Diputació d'Alacant” als carrers de pilota de Tibi i Benidorm. En la primera categoria d'aquesta modalitat, es van jugar dues partides en la localitat de Benidorm. En la primera es van enfrontar, el CPV Benidorm i el CPV Calp, en aquesta partida l'equip de Benidorm es va imposar clarament als seus rivals, per un marcador de 10 a 3 que els atorga els tres punts, amb ells sumen un total de sis punts en la classificació que els col·loca líders. En la segona partida, el CPV Relleu va guanyar contundentment al CPV Sella B per 10 a 2, amb aquesta victòria l'equip de Relleu suma altres tres punts i es col·loca amb sis en la taula classificatòria que li ascendeixen fins a la segona plaça, amb els mateixos punts que el primer classificat.

En la categoria de plata de Palma, es van jugar tres partides, dues del grup A i una del grup B. En el grup A, la primera partida, va enfrontar al CPV Tibi A i al CPV Relleu, en la qual va ser una partida molt disputada que va guanyar per la mínima l'equip de Tibi per 10 a 9. En la segona partida d'aquest primer grup, van jugar el CPV Alcoi i el CPV Agost, en la qual els d'Agost van guanyar per 10 a 5 que els permeten sumar altres tres punts que li col·loquen líder d'aquest grup A. En el grup B, van competir el CPV Tibi B i el CPV Agost, en aquesta partida la formació de Tibi va ser molt superior als seus rivals i va guanyar la partida 10 a 0, amb ella suma un total de sis punts que li col·loquen líder del grup B, a més s'assegura la primera plaça i el passe a semifinals en aquesta primera fase.

En la tercera categoria de Palma, es van jugar dues partides, una del grup C i una altra del grup D. En el grup C, es van enfrontar el CPV Parcent i el CPV La Nucia B, en la qual van guanyar els primers 10 a 2, amb la victòria Parcent es col·loca líder del seu grup i s'assegura el passe a quarts de final com primer del seu grup. En grup D, el CPV Xixona va jugar contra el CPV Benimantell, en una partida molt igualada que van acabar guanyant els de Xixona per 10 a 8, aquest resultat permet un repartiment de dos i un punts, que deixen tot obert per a l'última jornada de la primera fase de competició.

Pujar