elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els regidors de RED s'integren en Demòcrates Valencians

Els regidors de RED s'integren en Demòcrates Valencians
  MÉS FOTOS
  Els regidors de RED s'integren en Demòcrates Valencians - (foto 2)

  Demòcrates Valencians (DV) i els regidors de RED (Renovació Democràtica Ciutadana) han arribat a un acord pel qual tots els representants d'este partit en els ajuntaments de Teulada i del Poble Nou de Benitatxell passaran a formar part de Demòcrates Valencians. Els set edils començaran d'esta manera a treballar amb el partit valencianista.

  Així, els regidors i afiliats de la formació que en el seu moment va presidir el jutge Elpidio Silva comencen una nova etapa de la mà de Demòcrates, una formació de marcat caràcter centrista i autonomista. En declaracions del portaveu del grup municipal de RED en Teulada, Jordi Martínez, "RED ha deixat d'existir, però nosaltres seguim treballant baix el mateix programa i amb el mateix compromís que en 2015. Des de DV reiniciem el nostre projecte municipalista amb més força que mai".

  Per la seua banda, l'alcalde del Poble Nou de Benitatxell, i responsable del col·lectiu de RED local, ha assegurat que "ens agrada Demòcrates Valencians perquè és un partit de govern. Quan escoltes als regidors que s'han integrat a Sueca o Pego, te dones compte que és gent preparada, coherent i de sentit." En este municipi també s'espera comptar amb l'edil del PIDEB (Partit Independent de Benitatxell), actualment part de l'equip de govern local.

  De la mateixa manera, el portaveu de Demòcrates Valencians, Sandre Llopis de Pau, ha afirmat que "amb la integració de RED en la Comunitat Valenciana se demostra que el nostre partit és el lloc idoni des del qual les persones que ens considerem de centre i valencianistes podem treballar pel benestar de tots els valencians."

  Amb la signatura de l'acord d'integració dels col·lectius i grups municipals de RED, Demòcrates consolida la seua presència en la comarca de Marina i en la zona central de la Comunitat Valenciana. "El nostre objectiu per a l'any 2018 és tancar acords d'associació i de creació amb més de 70 municipis de tot el territori", ha matisat el portaveu demòcrata Sandre Llopis de Pau. Així, després de l'acord el passat mes dels 3 regidors del Grup Independient de Sueca, Perelló i Mareny, Demòcrates consolida, juntament amb els 4 edils que ja treballen amb el partit en Cerdà i els dos de Pego, un grup de regidors centristes i valencianistes repartits en quatre comarques de la Comunitat Valenciana.

  Pujar