29 de març de 2020 29/3/20

La regidoria d'Educació recupera la celebració del Dia de l'Arbre

La regidoria d'Educació recupera la celebració del Dia de l'Arbre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La regidoria d'Educació recupera la celebració del Dia de l'Arbre - (foto 2)
  La regidoria d'Educació recupera la celebració del Dia de l'Arbre - (foto 3)
  La regidoria d'Educació recupera la celebració del Dia de l'Arbre - (foto 4)
  La regidoria d'Educació recupera la celebració del Dia de l'Arbre - (foto 5)
  La regidoria d'Educació recupera la celebració del Dia de l'Arbre - (foto 6)

  Els escolars d'Infantil i de Primària dels col·legis públics Mirantbò i Bernat de Sarrià celebren entre hui i demà el Dia de l'Arbre amb la plantació de 800 exemplars d'espècies autòctones cedits per la Conselleria de Medi ambient. La regidoria d'Educació recupera així aquesta activitat que feia diversos anys que no se celebrava.

  L'activitat ha sigut coordinada pel professorat i l'alumnat del Cicle Formatiu de grau superior de Gestió Forestal i de Medi Natural i el de grau mitjà d'Aprofitament i Conservació del Medi Natural de l'IES Callosa d'en Sarrià. Els alumnes d'aquests cicles formatius, sota la supervisió dels professors, són els encarregats d'impartir als escolars una xarrada sobre jardineria i, posteriorment, els ajuden a plantar els exemplars en la parcel·la situada al costat de l'institut, on els alumnes de Forestals realitzen les seues pràctiques.

  Entre les espècies que es plantaran en ambdues jornades es troba la carrasca, el pi, el garrofer o l'anouer, entre d'altres.

  Cal assenyalar que els escolars més xicotets d'Infantil van realitzar aquesta activitat dilluns passat, 30 de gener, amb la plantació de diverses plantes.

  Pujar