23 de setembre de 2020 23/9/20

Cap positiu a Confrides / L’Abdet per coronavirus

Cap positiu a Confrides / L’Abdet per coronavirus - (foto 1)
  • 210 proves realitzades i cap positiu

MÉS FOTOS
Cap positiu a Confrides / L’Abdet per coronavirus - (foto 2)

L'Ajuntament de Confrides / L’Abdet ha realitzat test ràpids de coronavirus de manera gratuïta a tots els seus habitants. Durant dues jornades s'han realitzat test de coronavirus a tots els veïns de Confrides i L'Abdet que voluntàriament han decidit  sotmetre's a les proves. La primera jornada s'ha dut a terme a l'Ajuntament, una jornada en la qual 107 veïns s'han realitzat les proves. Durant la segona jornada, duta a terme en el local de l'Associació de Veïns de L'*Abdet, s'han sotmés a les proves 103 veïns.

En total 210 veïns s'han realitzat les proves, la qual cosa suposa el 85% de la població, i cap cas a resultat positiu.

Cal recordar que els test s'han realitzat gràcies a la solidaritat de l'organització del Trail Primavera de Confrides a través de l'empresa EUROPREVEN, els qui han gestionat la realització de les proves en la localitat, de manera voluntària entre els veïns empadronats.

L'Alcalde, Rubén Picó, mostra la seua satisfacció amb el desenvolupament de les proves i amb la implicació dels veïns i afirma que: “Estem molt satisfets amb l'alta participació en les proves i els veïns estan molt contents. Ara sabem que de moment no hi ha positius a Confrides i L'Abdet, la qual cosa ens ajuda a no baixar la guàrdia i continuar treballant perquè els nostres veïns estiguen segurs. Els veïns ara s'han llevat el dubte si han passat la COVID-19, i al seu torn són més conscients que s'han d'extremar les precaucions”.

Test a Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana i Protecció Civil Marina Baixa.

L'Ajuntament de Confrides / L'Abdet va realitzar també test de coronavirus als efectius de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana de la zona i als efectius de Protecció Civil Marina durant aquestes jornades com a mostra d'agraïment per la labor que realitzen aquests organismes públics a Confrides / L’Abdet.

El primer edil reitera el seu agraïment al promotor del Trail Primavera de Confrides José Miguel Pérez “sense la seua solidaritat no hauria sigut possible fer aquestes proves. És tot un exemple de compromís amb el municipi” apunta Rubén Picó.  

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar