19 de novembre de 2019 19/11/19

El Poble Nou de Benitatxell serà seu del curs d'entrenadors de futbol UEFA B, una titulació amb validesa a tot el món

El Poble Nou de Benitatxell serà seu del curs d'entrenadors de futbol UEFA B, una titulació amb validesa a tot el món - (foto 1)
  • Ho va confirmar fa uns dies el director de l'Escola d'Entrenadors de la Federació Valenciana de Futbol, David Rangel, qui va destacar l'immillorable estat del camp municipal i la seua gespa

  • El curs donarà inici a principis de 2020 i constarà tant de classes pràctiques, que es realitzaran en el camp, com de classes teòriques, que es duran a terme en el col·legi Lady Elizabeth

MÉS FOTOS
El Poble Nou de Benitatxell serà seu del curs d'entrenadors de futbol UEFA B, una titulació amb validesa a tot el món - (foto 2)

El camp de futbol del Poble Nou de Benitatxell acollirà l'any vinent el curs d'entrenadors de Futbol UEFA B. Ho va confirmar fa uns dies el director de l'Escola d'Entrenadors de la Federació Valenciana de Futbol, David Rangel, qui este dilluns va visitar, al costat del regidor d'Esports, Toni Colomer, i el director de l'Escola de Futbol Base, Celso Alcázar, les instal·lacions municipals. Després de certificar l'immillorable estat del camp i la seua gespa, va decidir que el municipi siga una de les tres seus de la província d'Alacant.

Aquest curs està emmarcat dins del nou pla d'estudis federatiu com el segon nivell i té validesa per a entrenar en qualsevol part del món. Donarà inici a principis de 2020 i constarà tant de classes pràctiques, que es realitzaran en el camp, com de classes teòriques, que es duran a terme en el col·legi Lady Elizabeth. En ell podrà inscriure's gent de tota la Comunitat Valenciana.

Per al Poble Nou de Benitatxell és un orgull que la federació haja triat les seues instal·lacions per a realitzar un curs tan important a nivell nacional i internacional. Així ho va expressar l'edil d'Esports, qui va afirmar que “estem encantats que la federació haja triat com a seu el nostre poble i el nostre camp de futbol. És indiscutible que és un de les millors gespes de tota la comarca”.

Això últim ho va corroborar David Rangel, qui fora porter del València CF al costat de Cañizares i Polop: “Les instal·lacions del municipi són increïbles i la gespa d'última generació li donarà al curs un extra de qualitat”, va destacar.

Així mateix, Celso Alcázar va ressaltar la importància que té aquest curs a l'hora d'animar als més menuts. “Per als xiquets de l'escola és un al·licient, ja que tindran com a referents a entrenadors formats en el seu propi municipi. A més, podran experimentar en primera persona el que es viu en un curs d'entrenadors, ja que molts d'ells formaran part de les classes pràctiques”.

ocultar
El Poble Nou de Benitatxell serà seu del curs d'entrenadors de futbol UEFA B, una titulació amb validesa a tot el món
Pujar