10 de juliol de 2020 10/7/20

El Poble Nou de Benitatxell dedica una setmana als seus majors amb una àmplia programació

El Poble Nou de Benitatxell dedica una setmana als seus majors amb una àmplia programació - (foto 1)
  • L'agenda d'actes la inaugurarà el dilluns 14 d'octubre el recital de poesia de Magdalena Sánchez, acompanyada a la guitarra per *Sheila Jiménez

  • L'Ajuntament vol fomentar la pràctica de *Aquagym entre els més majors amb una xarrada informativa sobre els seus beneficis i una jornada de portes obertes en la piscina municipal coberta

MÉS FOTOS
El Poble Nou de Benitatxell dedica una setmana als seus majors amb una àmplia programació - (foto 2)

Els majors del Poble Nou de Benitatxell també tenen la seua pròpia setmana. L'Associació de Pensionistes i Jubilats, amb la col·laboració de la Regidoria del Major, a càrrec de Isa Garrido, ha organitzat, del 14 al 20 d'octubre, una àmplia programació pensada especialment per a ells. Els actes començaran el dilluns amb una convidada especial. La poeta Magdalena Sánchez oferirà un recital de la seua obra acompanyada a la guitarra de Sheila Jiménez. Tindrà lloc en el Centre Social a les 19.00 hores.

Magdalena Sánchez és una prestigiosa poeta i actriu espanyola. Nascuda a Múrcia, a l'edat de huit anys va perdre de forma sobtada al seu pare i es va refugiar en l'única cosa que li permetia donar resposta a les seues preguntes: escriure poesia. En 2015 va començar a llançar una sèrie de vídeo-poemes recitats per ella, que han tingut com a resultat la seua viralització en xarxes socials al llarg i ample del món hispanoparlant.  

Per al dimarts 15, hi ha programada una xarrada sobre Aquagym a les 19:00h en el Centre Social. En ella es parlarà dels seus beneficis en persones d'avançada edat. Pel que respecta a la part pràctica d'aquest esport, el dissabte se celebrarà una jornada de portes obertes en la piscina municipal coberta. De 16.00 a 19.00 hores, un monitor especialista impartirà classes a totes aquelles persones que vulguen participar. Després hi haurà picaeta i ball a càrrec de Canelo. L'objectiu d'aquesta activitat és veure l'abast d'interessats per a implantar en un futur aquestes classes en el municipi.

El dimecres, hi haurà partida de cartes i l'Associació de Jubilats realitzarà la seua assemblea a les 18:00h. Després, es repartirà un berenar de xocolate i mona. La programació continuarà el dijous 17 amb una de les jornades més esperades. Els majors realitzaran una eixida a València, on visitaran diversos museus i monuments d’interès.

Ja el cap de setmana, el divendres a la nit, a les 22:00h, s'ha programat la comèdia musical ‘Las leandras del amor’, a càrrec de la companyia Siete Comediantes. Els actes finalitzaran el diumenge amb la missa en honor a Sant Joaquim i Santa Ana cantada pel Cor Parroquial i el tradicional dinar de germanor en el Restaurant Canor. Les inscripcions al dinar es poden realitzar fins al dijous 17 d'octubre al Centre Social o al Forn Mònica. 

Pujar