4 de desembre de 2020 4/12/20

El Poble Nou de Benitatxell aposta pel turisme experiencial amb les rutes "Capvespre entre vinyes"

El Poble Nou de Benitatxell aposta pel turisme experiencial amb les rutes "Capvespre entre vinyes" - (foto 1)
  • Crepuscle i moscatell, una combinació única a les rutes de vinyes del Poble Nou de Benitatxell

MÉS FOTOS
El Poble Nou de Benitatxell aposta pel turisme experiencial amb les rutes "Capvespre entre vinyes" - (foto 2)
El Poble Nou de Benitatxell aposta pel turisme experiencial amb les rutes "Capvespre entre vinyes" - (foto 3)

El Poble Nou de Benitatxell aposta de nou pel turisme experiencial amb les rutes Capvespre entre vinyes."El visitant passejarà pels camps de vinyes amb vistes al Mediterrani i disfrutarà d'una experiència autèntica amb una posta de sol mentres recol·lecta el seu propi raïm de moscatell". Així divulga ja el Poble Nou de Benitatxell una nova edició de les seues exitoses rutes Capvespre entre vinyes, que els tècnics del projecte BioMoscatell i la Regidoria de Promoció Econòmica tornen a posar en marxa durant els pròxims mesos d'agost i setembre.

Els itineraris pretenen donar a conéixer un dels millors recursos del Poble Nou de Benitatxell: el seu paisatge agrícola i el procés de cultiu i recol·lecció del raïm moscatell. Els propis agricultors ensenyaràn les tècniques i tradicions del cultiu del moscatell. «Ningú millor que ells mateixos per a donar conéixer el procés» ha apuntat Jose Manuel Bisetto, tècnic coordinador de BioMoscatell. «Els excursionistes podràn tallar cada xanglot que desitgen assaborir i tastaràn una selecció de productes autòctons, salats i dolços, mentres contemplen el crepuscle», va afegir en una clara aposta pel turisme experiencial.

Les rutes, que seràn en castellà i anglés, tindràn un preu de 39 euros i es realitzaràn tots els dijous d'agost i els dos primers dijous de setembre des de les sis i mitja de la vesprada fins a les nou de la nit. Segons el regidor de Turisme, Agricultura i Foment Econòmic, Manolo Segarra, «volem que el visitant conega la filosofia del projecte BioMoscatell, que sàpiga que aquests camps abans abandonats ara tornen a estar actius gràcies a l'impuls de regeneració del sector agrícola que ha propiciat la creació del vi Moraig i, molt prompte, el suc de raïm moscatell».

Per a les reserves s'ha posat a disposició del públic el telèfon 628-68-40-33 i l'adreça web experienciamediterrania@gmail.com.

Pujar