30 de setembre de 2020 30/9/20

La pluja, protagonista de nou en la lliga de perxa

La pluja, protagonista de nou en la lliga de perxa - (foto 1)

  Novament una jornada de la lliga de perxa-Trofeu Diputació d'Alacant ha estat marcada per les condicions meteorològiques, les plujes d'aquest mes de setembre estan provocant la suspensió de múltiples partides.

  De les dues partides programades en la màxima categoria, es podia disputar soles una, la que tenia lloc a Sella entre la formació B d'aquest club i Castell de Castells, amb el resultat de 6 a 10 per als visitants. L'altra partida que no es podia dur a terme era la que enfrontava a Benimagrell i Sella A.

  A hores d'ara, ésta és la classificació:

  1r. Benimagrell 9 punts
  2on. Castells 9 punts
  3r. Sella C 8 punts
  4rt. Sella A 6 punts
  5é. Sella B 4 punts

  *Tots els equips han disputat 5 partides excepte Sella A que ha jugat 4.

  Soles una partida de les quatre previstes es disputava en la segona categoria d'aquesta competició, en concret, la del grup de València entre les formacions de Borbotó i Nàquera, on els de l'Horta Nord guanyaven per 10 a 2. La partida entre Godella i Tamborí, del mateix grup es suspenia, d'igual manera que les dues del grup d'Alacant entre Sant Vicent i Agost i la de Mutxamel i Llíber.

  La classificació està així:
  2ª-Grup Alacant:
  1r. Mutxamel 13 punts
  2on. Sant Vicent 7 punts
  3r. Relleu A 5 punts
  4rt. Agost 5 punts
  5é. Llíber 3 punts

  *Mutxamel i Agost compten ja amb 5 partides i la resta d'equips han disputat 4.

  2ª Grup València:
  1r. Borbotó 9 punts
  2on. Tamborí 5 punts
  3r. Godella 2 punts
  4rt. Nàquera 2 punts

  En la tercera categoria, tot i que tocava jornada de descans entre la fase regular i els quarts de final, s'avançava una de les partides corresponents a eixa següent ronda, la que enfrontava a Benifallim i Sella E, amb resultat molt favorable per als primers després d'acabar 10 a 2.

  Pujar