elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini d'inscripció per als tallers infantils de Pasqua

Obert el termini d'inscripció per als tallers infantils de Pasqua - (foto 1)

  La Regidoria d'Educació ha informat que ja està obert el termini d'inscripció per a participar en els tallers infantils que es desenvoluparan en el Punt Jove durant el període vacacional de Setmana Santa, en concret els dies 23, 24, 25, 26 i 29 d'abril.

  Els tallers estan dirigits a xiquets de 3 i 11 anys i tindran com a temàtica central la primavera, i entorn d'ella es realitzaran manualitats, pintacares, contacontes, jocs i excursions a l'aire lliure.

  L'horari establit serà el següent de 10.00 a 13.00 amb un cost de 15 euros, i de 10.00 a 14.00 hores amb un cost de 20 euros.

  Els tallers estan organitzats pel Centre d’Estudis Signe i estan subvencionats al 90% per la Regidoria d'Educació.

  Els interessats poden formalitzar les seues inscripcions fins al pròxim 12 d'abril a la Casa de Cultura en horari de demà, en el Centre d’Estudis Signe en horari vespertí, o a través del telèfon 618 19 89 83.

  La regidora d'Educació, Estela Menaches, ha manifestat que “l'objectiu d'aquests tallares és facilitar i fomentar la conciliació familiar durant els períodes vacacionals perquè els pares puguen continuar amb les seues jornades laborals mentre els seus fills gaudeixen d'uns tallers lúdics i didàctics”.

  Pujar