8 d’agost de 2020 8/8/20

Nous casos de coronavirus en 13 localitats d'Alacant en les últimes dues setmanes

Nous casos de coronavirus en 13 localitats d'Alacant en les últimes dues setmanes - (foto 1)
  • Alacant i Novelda són els municipis que més nous casos han registrat en aqueixos 14 dies

Els casos de coronavirus continuen pujant, encara que de manera més pausada. En la Comunitat Valenciana, la província de Castelló està registrant menys casos en les últimes setmanes, tot el contrari que València, que és la que més suma. A Alacant, fins a 13 municipis han registrat nous casos de coronavirus en els últims 14 dies: Alacant, Alcoi, Benidorm, el Campello, Elda, Elx, Ibi, Monòver, Muro d'Alcoi, Novelda, Petrer, Sax i Sant Vicent del Raspeig.

Les dues ciutats en les quals més nous casos s'han produït són Alacant i Novelda. En cadascuna d'elles s'han registrat 3 contagis més en les últimes dues setmanes, la qual cosa suma un total de 863 contagiats a Alacant des que va començar la pandèmia i 70 a Novelda.

En la resta de ciutats esmentades anteriorment s'ha comptabilitzat un nou cas per coronavirus en les últimes dues setmanes. En la majoria d'aqueixes localitats s'havien registrat un nombre notable de casos durant els últims mesos. Però, a Sax i Monòver, no hi havia hagut tants casos, però, encara així, en aquestes últimes setmanes sí han comptabilitzat un cas més.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar