29 de novembre de 2020 29/11/20

Marta Martín: “El llop de Vox l'única cosa que ha fet és ha sigut afavorir als socialistes”

Marta Martín: “El llop de Vox l'única cosa que ha fet és ha sigut afavorir als socialistes” - (foto 1)

    “L'etapa dels experiments ja ha passat, i això ens beneficiarà. En les pròximes eleccions municipals del 26 de maig aconseguirem que Alacant i tota la nostra província es tinya de taronja”. Així s'ha expressat hui la diputada electa de Ciutadans (Cs) al Congrés, Marta Martín, qui ha remarcat que “en aquesta campanya l'esquerra ha agitat el bulo que ve el llop de Vox, però ja hem vist que aqueix llop l'única cosa que ha fet ha sigut afavorir als socialistes i fer que gent descontenta amb el bipartidisme haja canviat el seu vot”.

    Martín ha fet una valoració positiva dels assoliments aconseguits en la passada nit electoral. “Estem contents amb uns resultats en els quals es veu una millora significativa de Ciutadans en ciutats clau com Alacant, Elx i quasi totes les capçaleres de comarca, on estem ja per davant del PP. Els números avalen el nostre treball en les institucions i que no ens equivoquem en la nostra proposta”.

    La diputada electa ha advertit que “ara no pararem, a partir de hui mateix s'inicia una legislatura on estarem al cent per cent, representant Alacant i defensant els seus interessos”. Martín ha expressat la seua confiança que “la gent aposte per una opció centrista i calmada que servisca per a donar quatre anys de futur i bons serveis en tots els municipis”.

    La diputada autonòmica electa, María Quiles, també ha considerat que els resultats de la campanya electoral “són molt favorables i premonitoris per al que passarà a en les eleccions municipals. Som la força política que més creix en vots i en escons a la Comunitat Valenciana, amb cinc més en Les Corts, enfront dels quatre que augmenta el PSOE, i a la província d'Alacant dues, el doble que els socialistes”. Els seus plans més immediats són “començar a treballar per la nostra gent per a demostrar que som el partit que de debò representa aqueixa centralitat que els espanyols i els valencians estaven demandant”.

    Pujar