elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Escola de Banques visita Beniarbeig, Muro d'Alcoi, La Nucia i Crevillent

L’Escola de Banques visita Beniarbeig, Muro d'Alcoi, La Nucia i Crevillent
L’Escola de Banques visita Beniarbeig, Muro d'Alcoi, La Nucia i Crevillent
  • Aquesta setmana continua el programa per les poblacions d'Alacant, en el qual ja han participat més de 100 alumnes de les modalitats de ratlles

L’Escola de Banques Diputació d'Alacant continua realitzant sessions per tota la província Alacantina, en la qual els pobles més destacats de les modalitats del Joc a Ratlles de la província gaudeixen d'una sessió específica de la treta de la modalitat de llargues. Durant l'any ja s'han realitzat al voltant més de 20 sessions d'entrenament, en les quals han participat ja més de 100 alumnes dels clubs de pilota d'Alacant com són: Crevillent, Vall de Laguar, Relleu, Tibi, Ondara, Muro d'Alcoi, Sella, Agost, El Campello, Altea, Parcent, La Vila Joiosa, Pedreguer, Alfàs del Pi, Benimagrell, Beniarbeig, Xixona, Benimeli, Xaló, Llíber i Cocentaina.

Aquesta setmana els entrenaments es duran a terme en quatre poblacions més. Aquest dimecres 13 d'octubre es realitzarà la sessió a Beniarbeig, el divendres 15 d'octubre serà a Muro d'Alcoi, el dissabte 16 d'octubre entrenaran a La Nucia, mentre que, el dilluns 18 d'octubre serà el torn de la localitat de Crevillent.

Les sessions d'entrenament de l’Escola de Banques tenen com a objectiu perfeccionar el joc en la posició de "Banca", practicant de manera específica el servei de bragueta que es realitza en la modalitat de llargues, en el qual es posa un gran èmfasi en la tècnica com també en la tàctica amb la qual s'ha d'executar aquest colpeig. A més, també es mostren aspectes molt importants de la tàctica del joc de llargues, quant a col·locació, colpeig o fins i tot com guanyar cada ratlla respecte a la seua posició dins de la pista.

 

Pujar