elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Callosa d'en Sarrià va assistir a la reunió comarcal de seguretat a La Nucia

L'alcalde de Callosa d'en Sarrià va assistir a la reunió comarcal de seguretat a La Nucia
  MÉS FOTOS
  L'alcalde de Callosa d'en Sarrià va assistir a la reunió comarcal de seguretat a La Nucia - (foto 2)

  L'alcalde de Callosa d'en Sarrià, Josep Saval, ha assistit hui, al costat d'altres alcaldes i regidors de municipis de la Marina Baixa, a la reunió comarcal de seguretat que s'ha celebrat en l'Auditori de la Mediterrània de La Nucia.

  La reunió ha estat presidida pel subdelegat de govern a Alacant, José Miguel Saval Pérez, i a ella han assistit agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local dels diferents municipis participants, entre els quals es trobava el cap de la Policia de Callosa, Juan Carlos Palacios.

  La trobada ha tingut com a objectiu incrementar la col·laboració i coordinació entre les diferents forces de seguretat dels municipis de la Marina Baixa després dels atemptats terroristes de Catalunya. Entre les mesures generals es proposen augmentar la visibilitat de la Policia Local; vigilar i parar esment a moviments sospitosos, habitatges ocupats o qualsevol altre indici d'activitat criminal; afavorir la constant col·laboració i transmissió d'informació amb les FCSE; així com realitzar rigorosos controls d'accés en esdeveniments festius o similars.

  Pujar