16 de gener de 2021 16/1/21

L'Ajuntament de Confrides / L’Abdet farà test de coronavirus gratuïts a tota la població

L'Ajuntament de Confrides / L’Abdet farà test de coronavirus gratuïts a tota la població - (foto 1)
  • Les proves, que començaran demà dilluns, es realitzaran de manera voluntària entre els veïns empadronats

L'Ajuntament de Confrides / L’Abdet té previst fer test ràpids de coronavirus de manera gratuïta a tots els seus habitants aquesta setmana. Els test es realitzaran, gràcies a la solidaritat de l'organització del Trail de Confrides a través de l'empresa EUROPREVEN els qui gestionaran la realització de les proves en la localitat, de manera voluntària entre els veïns empadronats que ho sol·liciten. Les proves es realitzaran en horari de 8h. a 14h. durant dues jornades, la primera d'ella demà dilluns dia 22 de juny a Confrides i dimecres que ve dia 24 es realitzaran els test entre els veïns de L’Abdet.

Des del consistori s'ha informat els veïns que les proves no són obligatòries, però sí recomanables per a conéixer l'estat i l'abast de l'epidèmia en la població, i poder amb això ser un municipi més segur i controlat enfront de la Covid-19. Per a realitzar-se la prova és necessari presentar el DNI i demostrar així que la persona que es realitzarà la prova està empadronada en la localitat.

L'Alcalde, Rubén Picó, agraeix a l'organització del Trail Primavera de Confrides i al seu promotor, Jose Miguel Pérez, el seu exemple de solidaritat i compromís amb el municipi, ja que serà la pròpia organització del Trail Primavera de Confrides qui assumirà la despesa derivada de realitzar les proves per part de l'empresa EUROPREVEN.

Ajuntament pioner en protecció als seus veïns front la Covid-19.

No és la primera vegada que l'Ajuntament de Confrides / L’Abdet destaca per les seues mesures relacionades amb el control de la propagació del coronavirus. Va ser el primer municipi a la província d'Alacant a repartir màscares i guants entre tota la seua població.

El Pla Municipal Extraordinari de Desinfecció i Neteja és un altre exemple de protecció enfront de la pandèmia, un pla que compta fins hui amb més de 100 intervencions amb el treball dels serveis tècnics municipals i que compta amb el suport de l'empresa FOBESA i els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana. Així mateix, es va crear recentment el Pla Reactiva Confrides i L’Abdet estructurat en tres pilars: ajudes econòmiques, digitalització de les empreses i formació gratuïta per a empresaris amb la finalitat de minimitzar l'impacte econòmic provocat per la crisi de la pandèmia.

Pujar