elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Benitatxell firma un conveni amb el Club de Pàdel

L'Ajuntament de Benitatxell firma un conveni amb el Club de Pàdel
  • El consistori aportarà 3.000 euros i el club s'encarregarà de gestionar les escoles infantils i d'adults, tornejos, exhibicions i altres activitats

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Benitatxell firma un conveni amb el Club de Pàdel - (foto 2)

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha firmat un conveni de col·laboració amb el Club de Pàdel Benitatxell per a promocionar est esport en el municipi. En la signatura han estat presents l'alcalde, Miguel Ángel García; el regidor d'Esports, Toni Colomer, i el president del club, Iván Martínez.

Per a fer efectiva esta col·laboració, el consistori aportarà 3.000 euros i el club s'encarregarà de fomentar la pràctica de pàdel amb tornejos, exhibicions, cursos, etc.

De moment, ja s'han creat tres equips, dos masculins i un femení, i el club ja compta amb unes 35 persones afiliades. Este diumenge, començaran les competicions amb la participació de l'equip femení en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs 2021, que disputarà diversos partits a Oliva. La següent jornada del campionat es celebrarà a Benitatxell. A més, com ha avançat Iván Martínez, s'està treballant en l'oferta de cursos per a la temporada 2021-2022.

Pujar