elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A judici per xuplar els peus a dos menors en un poble d'Alacant

A judici per xuplar els peus a dos menors en un poble d'Alacant
  • A una de les víctimes la va immobilitzar contra una persiana i el processament, mentre li xuplava el peu a la xiqueta, es masturbaba

Un home serà jutjat avui en l'audiència Provincial d'Alacant per xuplar els peus a dos menors als quals va abordar pel carrer en un municipi de la província d'Alacant.

El primer dels episodis va ocórrer el 10 de juny de 2018 quan el processament es va acostar a la víctima, a la qual havia seguit durant part del trajecte. L'acusat li va dir que li agradaven els seus peus i li va demanar que es llevara les sabates. Davant la negativa de la jove de 17 anys, l'acusat la va subjectar fortament, li va llevar la sabata i es va introduir el peu en la boca fins que la menor va aconseguir soltar-se i eixir corrent.

El 3 de setembre del mateix any, l'home va abordar a una altra xiqueta de 14 anys, a la qual va agafar pels braços i va espentar contra una persiana, la qual cosa li impedia moure's. A continuació, el processament va començar a xuplar-li el peu mentre es masturbaba.

La Fiscalia sol·licita provisionalment una pena de 9 anys de presó per un delicte d'abús sexual i un altre d'agressió sexual a menor.

Pujar