24 de novembre de 2020 24/11/20

Gran afluència de públic en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’

Gran afluència de públic en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gran afluència de públic en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 2)
  Gran afluència de públic en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 3)
  Gran afluència de públic en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 4)
  Gran afluència de públic en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 5)
  Gran afluència de públic en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 6)
  Gran afluència de públic en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 7)

  Centenars de persones han visitat aquest cap de setmana la primera fira agrícola celebrada en la plaça del Llaurador de Callosa d'en Sarrià sota el títol ‘Els colors de la terra’. La regidora d'Agricultura i Comerç, Lumi Puigcerver, ha fet un balanç molt positiu d'una fira que ha reunit a nombrosos agricultors, artesans i empreses de Callosa i de tota la comarca per a oferir al visitant els seus productes autòctons. “La fira ha sigut tot un èxit ja que ha comptat amb una gran afluència de visitants que han aconseguit dinamitzar el poble durant aquest cap de setmana”, ha afirmat.

  La fira va comptar amb més de mig centenar d'expositors en els quals s'oferien productes agrícoles de la zona i articles d'artesania tradicional. Durant els dos dies es van realitzar degustacions, tallers i jocs per als més xicotets, cercaviles, *muixeranga, concerts, exposicions i xarrades. Un ampli programa d'activitats i d'expositors que van tenir com a principal objectiu impulsar i posar en valor la producció agrícola de Callosa, així com les seues tradicions.

  La mostra va estar recolzada a més per la conselleria d'Economia Sostenible de la Generalitat, ja que va comptar amb la presència del director general de Comerç i Consum, Ignasi Costa Pina, que va estar acompanyat per les autoritats locals en la seua visita a l'esdeveniment dissabte passat al matí.

  La regidora Lumi Puigcerver, en nom de la Corporació Municipal de Callosa d'en Sarrià, ha felicitat als organitzadors i a tots els treballadors municipals que s'han implicat en la celebració d'esdeveniment per l'èxit aconseguit i ha expressat el seu desig que la fira puga consolidar-se any rere any.

  Pujar