11 d’abril de 2021 11/4/21

Cs governarà amb el PP en Ajuntament i Diputació d'Alacant per a “exercir de contrapés a la mala gestió del tripartit”

Cs governarà amb el PP en Ajuntament i Diputació d'Alacant per a “exercir de contrapés a la mala gestió del tripartit” - (foto 1)

    Ciutadans (Cs) ha arribat a un acord per a governar al costat del Partit Popular (PP) tant a l'Ajuntament com en la Diputació d'Alacant, “per a exercir de contrapés a la mala gestió del tripartit valencià”, tal com ha assegurat el síndic de Cs en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, per a qui, “amb l'entrada de Podemos en el Consell, els pròxims quatre anys seran encara pitjors i és indispensable, per això, estar al capdavant d'institucions tan importants com la Diputació d'Alacant”.

    Entre els objectius de Cs, Cantó ha defensat que “la regeneració democràtica ha sigut sempre una dels compromisos de Cs, per això s'ha acordat amb el PP que no hi haurà ni un només imputat per corrupció política en la Diputació”. A més, el síndic també ha anunciat que “Cs estarà al capdavant d'una àrea de transparència creada per a auditar i vetlar per la neteja dels comptes en tota la província”. “Des de la Diputació, Cs també treballarà per a atendre de manera justa les necessitats de cada població en matèria d'obres públiques i infraestructures, independentment del color polític de cada ajuntament”, ha manifestat. 

    Per part seua, Mari Carmen Sánchez s'ha mostrat “satisfeta” amb l'acord aconseguit per a “lograr un govern seriós, responsable i que atorgue estabilitat a la ciutat”. Cs dirigirà les àrees de Turisme, Igualtat, LGTBI, Joventut, Cooperació, Immigració, Cultura, Esport i Urbanisme i Patrimoni. A més, Sánchez serà vicealcaldesa i portaveu de govern. “Treballarem per als alacantins i perquè la ciutat isca de la recessió i recupere la capitalitat que ha perdut”, ha afegit.

    Pujar