30 de novembre de 2020 30/11/20

Gerard Fullana, triat per unanimitat diputat provincial de Compromís

  • El portaveu de la coalició en la Diputació d'Alacant durant la darrera legislatura serà el representant de la formació valencianista els pròxims quatre anys.

Gerard Fullana ha sigut triat unànimement per part dels regidors de Compromís en la comarca de la Marina Alta per a continuar representant a la coalició en la Diputació d'Alacant, en la qual Fullana ha exercit de portaveu durant els últims quatre anys.

Els representants municipals de Compromís en la comarca han donat suport així la labor de Fullana durant els passats quatre anys en els quals el també regidor de Xaló ha defensat una política en la institució transparent i justa envers els pobles, sobretot aquells menors de 20.000 habitants que requereixen d'una major atenció econòmica que uns altres amb major població.

Fullana ha destacat en aquests quatre anys per la seua voluntat transformadora en una Diputació en la qual ha barallat per unes subvencions justes i que aquestes siguen distribuïdes en funció de criteris objectius i no partidistes com s'ha fet fins ara per part del bipartidisme.

“Sóc molt conscient que representaré  a Compromís en la Diputació gràcies a l'esforç dels col·lectius municipals de la Marina Alta, comarca on Compromís ha crescut en vots i nombre de regidors. Ignorarem l'antiquat discurs frentista provincial, representarem un nou discurs lligat a la modernitat i radicalitat democràtica en les comarques d'Alacant. Farem una proposta d'innovació en la Diputació d'inici de legislatura  i encara que tinguem un sol diputat posen-se el cinturó perquè circularem a alta velocitat política” ha considerat Fullana.

Pujar