elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzen les obres de substitució d'un tram de la impulsió Margeve-Onaer

Finalitzen les obres de substitució d'un tram de la impulsió Margeve-Onaer
  • En aquesta fase s'han substituït els primers 675 metres del tram des de l'estació de bombament del Margeve amb un pressupost de més de 400.000 euros

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres de substitució d'un tram de la impulsió Margeve-Onaer - (foto 2)
Finalitzen les obres de substitució d'un tram de la impulsió Margeve-Onaer - (foto 3)

Ja han culminat les obres de substitució del primer tram de la impulsió Margeve-Onaer que ha finançat l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià amb un pressupost de més de 400.000 euros i que abasta els primers 675 metres del tram des de l'estació de bombament.

El projecte complet es divideix en dos, ja que els altres 925 metres de substitució de canonada contemplats seran executats per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural en un altre projecte diferenciat.

Les obres executades per l'Ajuntament ascendeixen a més de 400.000 euros i han consistit en la substitució de la canonada de 300 mm. de diàmetre existent per una altra de fosa de 500 mm. Així mateix, després de realitzar la instal·lació de la nova conducció s'ha procedit a reposar el ferm del tram del camí Margeve-Onaer afectat, que s'han ampliat i millorat. El projecte global contempla la substitució d'un tram total de 1.600 metres de canonada.

L'alcalde en funcions, Josep Saval, ha visitat aquest matí l'estació de bombament del Margeve i s'ha mostrat satisfet amb l'obra realitzada, ja que, tal com ha indicat, “és la principal conducció que subministra aigua potable al poble i presentava freqüents trencaments, per la qual cosa amb aquest projecte es donarà per fi una solució a aquests problemes, evitant les fugides d'aigua i aconseguint un estalvi econòmic i energètic, a través d'una gestió més sostenible”. Per tot això, ha insistit en la necessitat que la Generalitat puga executar ara el segon tram per a completar el projecte.

Pujar