29 de setembre de 2020 29/9/20

Èxit de participació en el I Torneig d'Estiu de Pàdel

Èxit de participació en el I Torneig d'Estiu de Pàdel - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Èxit de participació en el I Torneig d'Estiu de Pàdel - (foto 2)
  Èxit de participació en el I Torneig d'Estiu de Pàdel - (foto 3)

  Les pistes de pàdel de la Font han viscut un cap de setmana de pàdel intens, amb partides i jugades dignes de destacar, a més del gran esperit esportiu de els/les participants, que van ser un exemple d'esport net. El pàdel s'ha convertit en un esport encara més popular al municipi després de la posada en marxa de les reserves online a la pàgina web de la piscina municipal de les dos pistes de pàdel. Recordem que el municipi va estrenar nova pista de pàdel al febrer com a ferma aposta de la regidoria d' Esports, a càrrec de Toni Colomer, davant de la gran demanda d' aficionats a aquest esport de moda. les reserves online funcionen i a l' estiu han estat molt concorregudes. Aquesta mesura impulsada per les regidoria d'Esports, de Toni Colomer, i Noves Tecnologies, de Myra van 't Hoff, afavorix l'estalvi energètic ja que les llums només s'encenen quan està la pista reservada.

  Un total de 24 parelles van competir en el Torneig de Pàdel disputat entre el 25 i 28 d'agost en el Poble Nou de Benitatxell, amb gran èxit de participació i que va destacar pel bon ambient entre els participants i el públic, però també per una dosi sana de competitivitat.

  La Regidoria d'Esports, a càrrec de Toni Colomer, va fer entrega dels premis. Els guanyadors en la primera categoria masculina van ser Iván Martínez i Javi Grimalt i els subcampions Juan Pastor i Santi Pastor. Miguel Vallés i Juan Antonio Roldán es van proclamar vencedors en la segona categoria i Carlos Vallés i Juan Serer subcampions. En la categoria femenina, les guanyadores de la primera categoria van ser Miriam Martínez i Leonor Ortolà. Gabriela Colomer i Vicenta Maria Oller van quedar subcampiones.

  És necessari fer una menció especial a la col·laboració de la Diputació d'Alacant, que va subvencionar els trofeus per a esta primera edició del Campionat d'Estiu del Poble Nou de Benitatxell.

   

  Pujar