30 de setembre de 2020 30/9/20

Èxit de participació en les conferències per a la prevenció de malalties del cor el dia de la Volta al Poble Nou de Benitatxell

Èxit de participació en les conferències per a la prevenció de malalties del cor el dia de la Volta al Poble Nou de Benitatxell - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Èxit de participació en les conferències per a la prevenció de malalties del cor el dia de la Volta al Poble Nou de Benitatxell - (foto 2)
  Èxit de participació en les conferències per a la prevenció de malalties del cor el dia de la Volta al Poble Nou de Benitatxell - (foto 3)
  Èxit de participació en les conferències per a la prevenció de malalties del cor el dia de la Volta al Poble Nou de Benitatxell - (foto 4)
  Èxit de participació en les conferències per a la prevenció de malalties del cor el dia de la Volta al Poble Nou de Benitatxell - (foto 5)

  Èxit de participació de les conferències sobre salut durant el pas de la Volta amb la xarrada d'un cardiòleg de prestigi de l'Hospital Clínica Benidorm. El facultatiu va difondre pautes per a la prevenció de malalties del cor. En les xarrades també va col·laborar el farmacèutic local José Torres, que va difondre consells per a una vida saludable. Ambdós conferències van ser fruit d'una col·laboració gratuïta amb la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies a càrrec de Myra van 't Hoff, i formaven part d'una campanya davall el lema "El Poble Nou de Benitatxell li posa cor a la Vuelta". La campanya es va completar amb un vídeo promocional filmat amb drons i la intervenció artística amb "corets" a l'entrada del poble.

  Pujar