Castellano

MÉS FOTOS
    Exciclistes professionals inspeccionen la final de la Volta amb meta en el Puig Llorença - (foto 2)

Exciclistes professionals com Miguel Indurain, Perico Delgado i Oscar Pereiro, junt amb altres patrocinadors la Volta Ciclista a Espanya, inspeccionaran la final de la Volta amb meta en el Puig Llorença del Poble Nou de Benitatxell en una carrera de 50 quilòmetres el pròxim 10 de maig. Un esdeveniment organitzat per Unipublic amb una cinquantena de participants que serà una jornada trobada i convivència prèvia a la voràgine de La Vuelta. La carrera començarà a Calp i es dirigirà al Poble Nou de Benitatxell passant per Moraira fins a arribar al cim del Puig Llorença simulant la final d'etapa de la Volta del pròxim 27 d'agost del 2017 en El Poble Nou de Benitatxell. Després, el pilot de ciclistes tornarà novament a Calp

L'organització de la Vuelta a Espanya ha optat per repetir el mateix recorregut que en 2015 va enlluernar al món ciclista amb una pujada que va posar als corredors al límit de les seues forces. El pilot de la Volta Ciclista pujarà el proper 27 d’ agost dues vegades al Puig de la Llorença en l'espectacular etapa del Poble Nou de Benitatxell.

Els organitzadors es van declarar enamorats del Puig Llorença. Van dir que ho té tot per a triomfar en el món del ciclisme. L'ascensió posa als ciclistes al límit de les seues forces. I el paisatge, amb la mar, els penya-segats i la cala del Moraig, és extraordinari. Les dures rampes del Puig de la Llorença ja van oferir en el 2015, quan va ser meta d'etapa per primera vegada, una etapa emocionantísima en la mítica de l'esport i el ciclisme. Aquella etapa que va guanyar Tom Domoulin, va causar tant d’impacte, va ser tan espectacular, i la seua organització tan impecable, que els organitzadors de la Vuelta van felicitar l'alcalde, Josep Femenia, i a l'equip de govern, i ara han decidit repetir en el 2017 aquella gran final amb rampes del 22% de desnivell.

La Volta 2017 eixirà per primera vegada des de França, el 19 d'agost a Nimes i arribarà a Madrid el 10 de setembre. I El Poble Nou de Benitatxell, per tercer any consecutiu tornarà a vibrar amb el ciclisme. El municipi, amb la seua bellesa paisatgística i les seues duríssimes rampes, ha aconseguit convertir-se en poc de temps en un referent del ciclisme internacional Com algú va dir en la premsa, "en eixos 4 quilòmetres succeïxen més coses que en tota una novel·la de mil planes".