25 de maig de 2020 25/5/20

Escolars del Poble Nou de Benitatxell planten pins i garroferes en el Dia de l'Arbre per a reforestar una zona verda

Escolars del Poble Nou de Benitatxell planten pins i garroferes en el Dia de l'Arbre per a reforestar una zona verda - (foto 1)
  • El passat divendres 6 de març, alumnes de 4t, 5é i 6é de Primària es van divertir amb una gimcana didàctica en la qual van aprendre la importància de cuidar el medi ambient

MÉS FOTOS
Escolars del Poble Nou de Benitatxell planten pins i garroferes en el Dia de l'Arbre per a reforestar una zona verda - (foto 2)
Escolars del Poble Nou de Benitatxell planten pins i garroferes en el Dia de l'Arbre per a reforestar una zona verda - (foto 3)

Els escolars del  CEIP Santa María Magdalena van celebrar el passat divendres, 6 de març, el Dia de l'Arbre amb un divertit matí de jocs. Alumnes de 4t, 5é i 6é de Primària es van desplaçar fins a una zona verda de Les Fonts per a replantar uns 200 pins i garrofers. Els va acompanyar el regidor d'Educació i Medi Ambient, Jorge Pascual, qui va destacar que “és important que sàpien que si volen donar llarga vida al planeta han de començar per conéixer i cuidar la naturalesa”.

Abans, no obstant això, es van divertir amb una gimcana didàctica en la qual xiquets i xiquetes van aprendre la importància de cuidar el medi ambient. Organitzats en diversos equips, havien d'anar superant una sèrie de proves. Entre elles, una que consistia a conéixer els ecosistemes, tant terrestres com marins, i detectar els residus (principalment plàstics) que no pertanyien a ells.

A més, els més menuts de l'escola també van gaudir uns dies abans d'un taller de boles d'argila. Aquest mètode consisteix a mesclar llavors dins de boletes de fang de diferents grandàries, que després s'escampen pel camp sense necessitat d'enterrar-les. Les boles es desfan amb la pluja i les llavors comencen a brollar.

Pujar