4 d’abril de 2020 4/4/20

Donació de Sang demà en el Centre de Salut de Callosa d'en Sarrià

  El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es desplaça demà dimarts, 6 de juny, al Centre de Salut de Callosa d'en Sarrià, en horari de 17.00 a 20.30 hores per a realitzar una captació de sang, que compta amb la col·laboració de l'Associació d'Ames de Casa Consumidors i Usuaris de Callosa.

  Des de la Regidoria de Sanitat s'ha fet una crida a la ciutadania perquè participen en aquesta jornada solidària donant sang i amb l'objectiu lloc també a captar nous donants.

  "No hi ha millor forma de ser solidari que donar sang, ja que en la província d'Alacant els hospitals necessiten diàriament una mitjana de 250 unitats de sang per a cobrir la demanda existent", ha afirmat l'edil de Sanitat, Rosa Mari Savall.

  Requisits

  Els requisits generals per a donar sang són gaudir d'un bon estat de salut, ser major de 18 anys i menor de 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir valors de pressió arterial dins dels límits que es consideren adequats i no presentar febre o haver patit alguna malaltia en els últims 7 dies. És imprescindible beure abundantment i menjar abans de donar sang i es pot donar encara que es tinga el colesterol elevat.

  Pujar