20 de gener de 2021 20/1/21
Del 25 de juny al 22 de juliol

Disfruta aprenent amb els cursos d'estiu de la UNED Dénia

Disfruta aprenent amb els cursos d'estiu de la UNED Dénia - (foto 1)
  • Cursos sobre cata de vins, turisme, política, literatura, educació i gestió emocional

MÉS FOTOS
Disfruta aprenent amb els cursos d'estiu de la UNED Dénia - (foto 2)

UNED Dénia i les seues aules de Benidorm i Xàbia presenten per a aquest mes de juny i juliol una programació de cursos d'estiu atractiva i variada amb cursos de qualitat que combinen oci i aprenentatge i que poden ser seguits tant de forma presencial com de manera online.

Destaca la varietat dels cursos oferits on l'alumnat podrà gaudir des d'una cata de vins de la província d'Alacant amb visita als cellers, a un curs d'ètica i esport, així com formar-se en lingüística, política, turisme o gestió emocional.

El curs de gestió emocional tindrà lloc en el Centre Penitenciari de Villena, on hi haurà interacció entre el personal intern, el funcionariat i l'alumnat dels cursos, formant part aquesta integració del compromís social de la UNED Dénia.

La programació dels cursos per a aquest estiu és la següent:

1. La gestió en les emocions: les habilitats i els sentiments. Data: Del 25 al 27 de juny. Lloc: Centre Penitenciari Villena.

2. Visió general del vi a la província d'Alacant amb visita a cellers. Data: Del 15 al 17 de juliol. Lloc: Seu UNED Dénia.

3. La llengua i la coeducació com a realitat d'un projecte: Coe i Duca. Data: Del 17 al 19 de juliol. Lloc: Seu UNED Xàbia.

4. III Curs d'actualització per a professors de E-L2/LI: El paralingüístic com a recurs didàctic. Data: Del 17 al 19 de juliol. Lloc: Seu UNED Benidorm.

5. Turisme i canvis ambientals al Mediterrani. Data: Del 22 al 24 de juliol. Lloc: Seu UNED Dénia.

6. Violència política, insurreccions i terrorisme a l'Espanya contemporània. Data: Del 22 al 24 de juliol. Lloc: Seu UNED Dénia.

7. Ètica i esport. Data: Del 24 al 26 de juliol. Lloc: Seu UNED Dénia.

Els cursos d'estiu de la UNED Dénia són un referent de qualitat que a més permeten gaudir d'una enriquidora experiència, amb un entorn immillorable i en una ciutat proclamada com a Ciutat Gastronòmica per la UNESCO, per a aquells cursos que tenen lloc en la seu de Dénia, i d'unes platges immillorables per a aquells que tenen lloc en les seus de Xàbia i Benidorm.

A més dels cursos d'estiu, en el C.A. UNED Dénia es pot estudiar graus, graus combinats, màsters, programes de doctorat, cursos de formació permanent, grups d'investigació, idiomes, UNED oberta, UNED Sènior, cursos d'estiu i accés a la universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys. L’oferta d'estudis és molt àmplia i arriba a totes les branques del coneixement.

Després de l'èxit que va tindre l'any anterior, enguany es manté l'ofereix 3x2 per als cursos d'estiu, per la matrícula de 3, només pagues 2. La matrícula i informació es pot obtindre a través de www.uneddenia.es o cridant al centre de Dénia al telèfon 96 578 17 54, de Benidorm 96 585 82 26 o Xàbia 669 841 642.

Pujar