elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Desmantellada una plantació amb més de 150 plantes de marihuana a Rojales

Desmantellada una plantació amb més de 150 plantes de marihuana a Rojales
  • La Guàrdia Civil ha detingut en l'operació a un home de 41 anys per tindre la droga en un habitatge

La Guàrdia Civil d'Alacant va detindre el passat dia 25 de febrer a una persona en la localitat de Rojales per posseir una extensa plantació de marihuana a l'interior del seu domicili.

A inicis del mes de febrer, la Guàrdia Civil d'Almoradí va tindre indicis que a l'interior d'un habitatge situat a la urbanització “Ciutat Quesada” de la localitat de Rojales, es poguera estar cultivant de forma indoor una important quantitat de marihuana, a causa de la característica olor que emanava fortament del xalet.

Des d'aqueix moment, l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'Almoradí va iniciar la denominada Operació Barandat. Al llarg de les perquisicions es va aconseguir visualitzar la plantació i identificar a la persona encarregada de les cures, sent aquest l'únic resident de l'habitatge.

És per tot això, que el dia 25 de febrer, amb l'ajuda de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Torrevieja (USECIC), i el corresponent manament judicial, es va procedir a realitzar una entrada i registre en l'habitatge, donant com a resultat la detenció d'un home de 41 anys espanyol i la confiscació de 150 plantes grans de marihuana amb un pes total de 24 Quilograms i múltiples útils destinats al seu manteniment.

La plantació es trobava en el soterrani de l'habitatge que estava completament equipat a fi d'aconseguir el seu perfecte manteniment.

De la instrucció de diligències entén el Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Torrevieja. Al detingut se li va imputar un delicte contra la salut pública. Després de la posada a disposició judicial va quedar en llibertat amb càrrecs.

Pujar