20 de setembre de 2020 20/9/20

Cs denuncia que la guerra oberta entre el PP i Compromís obstaculitza la labor de la Diputació d'Alacant

Cs denuncia que la guerra oberta entre el PP i Compromís obstaculitza la labor de la Diputació d'Alacant - (foto 1)

  El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha denunciat que la guerra oberta entre el PP i Compromís obstaculitza la labor de la Diputació d'Alacant, "a més del perjudici que ocasiona en la imatge pública de la institució", en paraules de la síndica de Cs, Mari Carmen Sánchez. Així s'ha expressat Sánchez respecte a l'anunci del PP provincial de portar als tribunals les ajudes del Consell a projectes en diferents municipis alacantins.

  "Aquesta estratègia caciquil es deu únicament a una venjança dels populars contra Compromís, que prèviament havia paralitzat, via judicial, les subvencions a municipis governats pel PP", ha explicat la síndica, per a qui resulta "lamentable" que tots dos partits utilitzen la Diputació "amb finalitats partidistes i electorals".

  Sánchez ha assenyalat que ambdues formacions "haurien de fer més autocrítica abans de dictar sentència sobre el que fan altres organismes, a més de posar-se a treballar veritablement per millorar la situació de les localitats alacantines en les quals governen".

  Entre altres qüestions, la síndica ha recordat que "encara s'estan esperant explicacions" sobre l'ascens a vicepresident de la Diputació de l'alcalde de La Nucia, doblement investigat per la Justícia, "una qüestió sobre la qual el PSPV, tampoc s'ha pronunciat sobre aquest tema".

   

  La Finestra de la Diputació d'Alacant

  La Finestra de la Diputació d'AlacantEntrar en el especial
  Pujar