22 d’octubre de 2020 22/10/20

El COVID-19 s'acarnissa amb Alacant: 282 positius i set brots

El COVID-19 s'acarnissa amb Alacant: 282 positius i set brots - (foto 1)
  • Dues persones han mort a causa del virus en les últimes hores

La pandèmia del coronavirus ha canviat de rumb i mostra la seua pitjor cara a la província d'Alacant. Allí, en les últimes hores, s'han detectat 282 positius i un total de set brots la majoria d'ells concentrats en la capital de província.

Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat a última hora d'aquest dimecres, segons els quals el nombre total de casos positius detectats per PCR des de març ascendeix als 33.192.

De la mateixa manera, Sanitat ha comunicat la detecció de 282 nous positius des de l'última actualització. Els nous casos eleven la xifra total des de l'inici de la pandèmia fins als 10.697 casos detectats mitjançant prova *PCR.

Quant als nous brots es troben localitzats en els següents municipis: sis brots a la ciutat d'Alacant (21 casos en total) i un altre a Dénia amb 7 casos d'origen extracomunitari. A més, dues persones han mort des del dimarts.

Per part seua, en aquests moments un total de 152 persones es troben ingressades als hospitals de la província de les quals 29 es troben en estat greu en les Unitats de Vigilància intensiva.

Finalment, assenyalar que continua havent-hi algun positiu en 18 residències de majors, 3 centres de persones amb diversitat funcional i 3 centres de menors.

Pujar