15 d’agost de 2020 15/8/20

El COVID-19 deixa una nova víctima mortal a Alacant

El COVID-19 deixa una nova víctima mortal a Alacant - (foto 1)
  • La província suma dos nous contagis i un mort en les últimes hores

La pandèmia del coronavirus deixa a la província d'Alacant una nova víctima mortal – l'única de la jornada – i tots nous contagis. A més, és la província amb més persones ingressades en l'UCI en aquests moments amb 4 pacients.

Així es desprén de les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, segons els quals les altes a pacients de coronavirus multipliquen per huit els nous casos detectats en les últimes 24 hores.

Des de l'última actualització, Sanitat ha detectats dos nous contagis a la província els quals eleven la xifra total des de l'inici de la pandèmia a 3.950 persones contagiades. La segona més elevada a nivell autonòmic, on s'han detectat 11.451 casos en els últims mesos.

A més, quant al número de morts la província trenca 10 dies sense noves víctimes: una persona resident en un centre de majors ha mort a causa del coronavirus. La xifra de víctimes mortals és ja de 508 persones.

Referent a la situació als hospitals de la província, continuen havent-hi 4 persones en estat greu en les UCI i altres 38 es troben ingressades en els diferents centres de salut.

Finalment, referent a la situació en les residències continuen amb casos positius entre els seus interns un total de 8 centres i altres 8 es troben baix vigilància activa de Sanitat.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar