6 d’agost de 2020 6/8/20

El coronavirus deixa una nova víctima mortal a la província d'Alacant i 2 contagis

El coronavirus deixa una nova víctima mortal a la província d'Alacant i 2 contagis - (foto 1)
  • Són ja 3.960 persones les que han donat positiu en COVID-19 a la província des de l'inici de la pandèmia

El coronavirus deixa una nova víctima mortal a la província d'Alacant i 2 nous contagis, els quals eleven la xifra total de contagis des de l'inici de la pandèmia a 3.960. A nivell autonòmic, la xifra de contagis ascendeix a 11.526 persones.

Així es desprén de les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, segons els quals en l'última jornada no s'ha produït cap ingrés per coronavirus en cap dels hospitals valencians deixant la xifra de persones ingressades en 60 a nivell autonòmic.

Per part seua, els hospitals de la província tenen en aquests moments 27 persones ingressades per coronavirus i 4 d'ells en l'UCI, una dada que resta un ingressat respecte a l'última actualització. Malgrat això, Sanitat destaca que les dades continuen sent esperançadors.

En el que a les altes es refereix, des de l'última actualització la província suma una nueva. En total 5.007 persones han superat la malaltia des que començara la pandèmia el mes de març.

Finalment, referent a la situació en les residències de majors de la província segueix amb casos 1 i per tant una altra sota vigilància activa de Sanitat.

Amb tot això, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha apel·lat una vegada més a la prudència de tots els ciutadans perquè “continua sent necessària per a acabar amb el virus” a pesar que l'evolució de la pandèmia continua sent positiva.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar