29 d’octubre de 2020 29/10/20

El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA) valora el servei sanitari de la cala del Moraig

El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA) valora el servei sanitari de la cala del Moraig - (foto 1)
  • L'equip del CECOVA va entrevistar a Cristina Hermoso, la infermera del Moraig, i als regidors de Sanitat, Dirk Rheindorf, i Platjes, Manolo Segarra, després de dur-se a terme un simulacre de rescat a la Cova dels Arcs

El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA) valora en un reportatge audiovisual emitit en CECOVA TV el servei sanitari de la cala del Moraig. Recordem que El Poble Nou de Benitatxell és l'únic municipi que compta amb servei de personal sanitari a la cala. Aquest fet la convertix en una de les platges més segures de la comarca. A més del socorrisme i la vigilància, la cala compta amb un servei d'infermeria pioner al litoral valencià. L'equip del CECOVA va entrevistar a Cristina Hermoso, la infermera del Moraig, i als regidors de Sanitat, Dirk Rheindorf, i Platjes, Manolo Segarra, després de dur-se a terme un simulacre de rescat a la Cova dels Arcs.

Ambdós regidors destaquen en el reportatge que «part de l'èxit radica en l'aposta per incloure personal sanitari, a més d'un bon material tècnic i bona coordinació amb el consistori, Policia Local, Protecció Civil i Salvament Marítim».

De forma ininterrompuda hi ha tres persones fixes que controlen la cala, que són una infermera, un mariner de pont de la Marina Mercant, ambdós socorristes aquàtics, junt amb un altre socorrista. Aquest servei es reforça en moments puntuals com a caps de semana.

 

Pujar