25 de setembre de 2020 25/9/20

Compromís convoca mobilitzacions per reclamar la participació de la Diputació al Pla de Cooperació

Compromís convoca mobilitzacions per reclamar la participació de la Diputació al Pla de Cooperació - (foto 1)

  El proper 3 de febrer, divendres, els regidors de Compromís i PSPV-PSOE es concentraran davant dels ajuntaments alacantins per protestar davant la negativa de la Diputació d'Alacant amb els fons de Cooperació de la Generalitat, decisió que discrimina respecte als castellonencs i valencians i els deixa sense 13 milions d'euros. La segona acció tindrà lloc l'1 de març, quan es celebrarà el ple ordinari provincial, i els càrrecs estan convocats davant la porta del Palau Provincial per reclamar la inversió.

  Durant un mes ambdues formacions faran didàctica als pobles amb els efectes de la negativa imposada pel Partit Popular amb la col·laboració d'un trànsfuga. "El cartell de la campanya no té color polític, ens consta que n'hi ha regidors del PP que volen la participació de la Diputació en este pla. Ja en tenim prou de fer un circ i una guerra constant amb tot el que proposa la Generalitat, es diga Xarxa Llibres, coordinació d'una estratègia turística o pla de cooperació. És una fugida endavant que ja no enganya a ningú, per això César Sánchez no vol reunir-se amb cap portaveu de l'oposició o amb la pròpia Mònica Oltra", ha destacat el portaveu de Compromís, Gerard Fullana.

  Compromís entén que César Sánchez encara pot rectificar el seu posicionament i imitar a les diputacions de València i Castelló que sí han accedit a participar amb els 13 milions que pertoquen a cadascuna de les institucions. Compromís ha acusat al actual govern de la Diputació d'anar a la deriva reduint les subvencions als pobles any rere any, de tindre bloquejades més de 300 obres i, a banda de tot, potenciant vicis administratius antics, propers al caciquisme.

  La Finestra de la Diputació d'Alacant

  La Finestra de la Diputació d'AlacantEntrar en el especial
  Pujar