elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans es compromet a traslladar a Alacant la Conselleria d'Infraestructures i Medi Ambient i l'Agència de Turisme

Ciutadans es compromet a traslladar a Alacant la Conselleria d'Infraestructures i Medi Ambient i l'Agència de Turisme
  MÉS FOTOS
  Ciutadans es compromet a traslladar a Alacant la Conselleria d'Infraestructures i Medi Ambient i l'Agència de Turisme - (foto 2)
  Ciutadans es compromet a traslladar a Alacant la Conselleria d'Infraestructures i Medi Ambient i l'Agència de Turisme - (foto 3)
  Ciutadans es compromet a traslladar a Alacant la Conselleria d'Infraestructures i Medi Ambient i l'Agència de Turisme - (foto 4)
  Ciutadans es compromet a traslladar a Alacant la Conselleria d'Infraestructures i Medi Ambient i l'Agència de Turisme - (foto 5)

  El candidat de Ciutadans (Cs) a la Generalitat Valenciana, Toni Cantó, ha iniciat hui la presentació del Programa Electoral de la formació anunciant el compromís de “traslladar a Alacant la Conselleria d'Infraestructures i Medi Ambient i l'Agència de Turisme de la Generalitat Valenciana”.

  “Creiem que els alacantins, que no us heu sentit escoltats per PP, PSOE i Compromís, teniu molt que aportar en matèria de medi ambient i turisme. Sou un exemple en com es pot utilitzar recursos tan importants com l'aigua i estic segur que sou capaços d'aportar moltíssim més al conjunt de la Comunitat també en matèria de Turisme, on aquesta província és avantguarda i referent en com captar i tractar al turista malgrat les manques”, ha assegurat Cantó.

  El candidat s'ha referit així a l'absència d'infraestructures com el corredor mediterrani “després de 30 anys d'espera” i ha insistit en la necessitat que “els més de 700 milions que estalviarem amb la retallada de 10 a 7 conselleries, amb menys polítics i menys endollats, es destinen perquè els xiquets isquen dels barracons, es reduïsquen llistes d'espera en Sanitat i que les persones sense ocupació puguen incorporar-se al mercat de treball”. Ha subratllat a més que en la millora de la gestió dels recursos públics contribuirà “acabar amb un gravíssim problema de corrupció. S'ha balafiat molt en corrupció”.

  Cantó ha presentat a Alacant les dotze receptes de Ciutadans per a canviar l'economia de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de les candidates al Congrés, Marta Martín, i a les Corts, María Quiles, i davant un centenar de militants i càrrecs públics. Martín ha avançat en aquest fòrum noves propostes com “fer menjadors educatius, una inversió que també incideix en la salut, per a ser una de les comunitats més sanes i millor alimentades”. En relació amb les universitats, ha recordat la necessitat d'abordar la seua infrafinanciació i ha plantejat “una política inclusiva de beques perquè ningú que vulga anar a la universitat es quede fora”.

  També María Quiles ha intervingut per a explicar la ferma defensa del medi rural i de l'agricultura en el programa de Ciutadans. “Ens preocupa l'ocupació també en el món rural. El partit té moltíssimes iniciatives per a municipis de menys de 5.000 habitants i per a les dones”. Per a aquestes últimes ha reclamat “un feminisme fet amb mesures concretes: Cs proposa l'atenció integral a les dones víctimes de violència i una conciliació real, amb incentius per a les empreses que contribuïsquen a flexibilitzar els horaris”.

  Pujar