24 de novembre de 2020 24/11/20

El carrer Thomas Wilson de El Poble de Benitatxell millora la seua seguretat després dels treballs d'ordenació viària

El carrer Thomas Wilson de El Poble de Benitatxell  millora la seua seguretat després dels treballs d'ordenació viària - (foto 1)
  • Aquesta actuació respon a una reivindicació dels residents, els qui advertien de l'excessiva velocitat a la qual circulaven els vehicles i del caos que es formava a l'estiu

MÉS FOTOS
El carrer Thomas Wilson de El Poble de Benitatxell  millora la seua seguretat després dels treballs d'ordenació viària - (foto 2)

Uns dies abans de l'inici de la crisi sanitària, l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell va escometre els treballs d'ordenació viària al carrer Thomas Wilson, en Poble de la Pau. L'actuació, que ha procedit a la senyalització horitzontal i vertical del vial, té com a objectiu dotar de major seguretat els itineraris per als vianants d'aquesta zona de Cumbre del Sol, reduir l'excés de velocitat i escometre l'ordenació d'un carrer que, especialment en època vacacional, suporta un important augment de trànsit.

En concret s'han senyalitzat quatre passos per als vianants amb els seus obligatoris senyals verticals, així com el carril d'estacionament en línia de tots dos sentits i l'eix central de la via. A més, a l'inici del tram i en tots dos sentits s'ha procedit a col·locar un senyal fluorescent amb record de límit de velocitat i advertiment de doble sentit.

Aquesta actuació respon a una reivindicació dels residents d'aquest vial, els qui advertien de l'excessiva velocitat a la qual circulaven els vehicles i del caos que es formava a l'estiu. Després de diverses reunions amb la comunitat de propietaris de Pueblo de la Paz, l'Ajuntament va iniciar una estreta col·laboració per a estudiar i planificar els treballs amb la fi de millorar la seguretat de la via.

Pujar