24 de novembre de 2020 24/11/20

La carpa de la plaça de les Pesqueres fa poble un any més per Nadal en El Poble Nou de Benitatxell

La carpa de la plaça de les Pesqueres fa poble un any més per Nadal en El Poble Nou de Benitatxell - (foto 1)
  • El mag Jose Just, la comèdia ‘Todas tenemos la misma historia’ o un teatre de titelles han sigut algunes de les funcions estrela que, durant més d'una setmana, han omplit les 200 localitats previstes

MÉS FOTOS
La carpa de la plaça de les Pesqueres fa poble un any més per Nadal en El Poble Nou de Benitatxell - (foto 2)
La carpa de la plaça de les Pesqueres fa poble un any més per Nadal en El Poble Nou de Benitatxell - (foto 3)
La carpa de la plaça de les Pesqueres fa poble un any més per Nadal en El Poble Nou de Benitatxell - (foto 4)
La carpa de la plaça de les Pesqueres fa poble un any més per Nadal en El Poble Nou de Benitatxell - (foto 5)
La carpa de la plaça de les Pesqueres fa poble un any més per Nadal en El Poble Nou de Benitatxell - (foto 6)

El Poble Nou de Benitatxell està vivint la màgia del Nadal d'una manera molt especial, oberta i participativa. La Regidoria de Festes, a càrrec de Mayte Roldán, ha instal·lat per segon any consecutiu una gran carpa en la plaça de les Pesqueres que ha acollit durant més d'una setmana, del 28 al 5 de gener, una original programació nadalenca. Una fórmula que ja es pot encunyar de tot un èxit en el municipi.

El mag Jose Just, la comèdia ‘Todas tenemos la misma historia’ o un teatre de titelles han sigut algunes de les funcions estrela que han omplit les 200 localitats previstes. La visita de l'emissari, el seu photocall i la xocolatada a càrrec de l'Associació de Ames de Casa també va gaudir d'un increïble èxit ahir dijous. S'espera que ocórrega el mateix amb l'esperada obra de teatre infantil ‘Shreck se va de marcha’ aquest divendres a la vesprada, el parc de Nadal (amb inflables, tallers, pintacaras, globoflèxia…) del dissabte a la vesprada i la visita de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient el diumenge.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran el diumenge 5 de gener a les 18.30 a l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell. Allí, des del balcó, saludaran a tots els veïns i veïnes. Després es desplaçaran en Cavalcada fins a la plaça de les Pesqueres per a repartir els regals als xiquets i xiquetes que amb tanta il·lusió esperen durant tot l'any. La missa de Reis del diumenge, a les 18.00 a l'església, posarà el punt final al Nadal pobler amb les estrenes al Xiquet i el seu retorn a Orient.

“Estem encantats amb l'acolliment que ha tingut cadascuna de les activitats programades. El nostre objectiu era, un any més, fer poble, que els veïns i veïnes sentiren que el Nadal es viu al Poble Nou de Benitatxell”, ha destacat Roldán.

Pujar