2 d’abril de 2020 2/4/20

La candidata de Cs reclama “combatre en edadismo perquè els majors són essencials en una societat democràtica”

La candidata de Cs reclama “combatre en edadismo perquè els majors són essencials en una societat democràtica” - (foto 1)
  • Marta Martín reclama “més polítiques actives orientades a millorar el dia a dia dels nostres jubilats”

La diputada i candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés, Marta Martín, ha reclamat “combatre el edadismo perquè els nostres majors són essencials en una societat democràtica”. Aquestes declaracions han sigut realitzades després d'una trobada mantinguda amb prop de mig centenar de jubilats en el restaurant El Sorell, als qui ha volgut escoltar i agrair “que els devem aquesta Democràcia que tenim i molts dels avanços aconseguits amb el seu esforç i el seu treball”.

La diputada ha volgut en l'últim dia de campanya “parlar, no sols de la necessitat de garantir el manteniment d'unes pensions dignes en el marc del Pacte de Toledo, com porta anys intentant Ciutadans, també volem posar sobre la taula que sens dubte és important desenvolupar polítiques actives orientades a millorar el dia a dia dels nostres majors”. Segons la diputada “això s'aconseguirà amb l'aplicació real i efectiva de normes bàsiques com a Llei de Dependència”. Ha reivindicat per a aquest col·lectiu “que continue sent protagonista i evitar la invisibilizació que moltes vegades existeix en aquesta societat”.

Els candidats de Ciutadans per la província d'Alacant viatgen hui a Barcelona per a sumar-se a l'acte final de l'organització que se celebra aquesta vesprada, que comptarà amb la presència a més del Senador Emilio Argüeso i altres càrrecs i afiliats.

 

Pujar