19 de setembre de 2020 19/9/20

Callosa d'en Sarrià viurà la nit de Sant Joan amb un sopar popular i l'actuació del grup Soca en Arrel

Callosa d'en Sarrià viurà la nit de Sant Joan amb un sopar popular i l'actuació del grup Soca en Arrel - (foto 1)
  • La banda de música callosina presentarà el seu últim disc en aquest concert, al que se sumaran el tradicional cercaviles amb fanalets, l'orquestra Reallity i la cremá a mitjanit

  • Les reserves per a participar en la vetlada s'han de formalitzar en la Casa de Cultura fins al 20 de juny

MÉS FOTOS
Callosa d'en Sarrià viurà la nit de Sant Joan amb un sopar popular i l'actuació del grup Soca en Arrel - (foto 2)

L'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià ha organitzat el pròxim 23 de juny una nova edició del 'Sopar de Sant Joan'. Enguany com a plat fort d'aquesta nit tan espacial els assistents podran gaudir del concert que oferirà la coneguda banda callosina Soca en Arrel, que aprofitarà la seua actuació per a presentar el seu últim disc.

El programa d'actes començarà a partir de les 20.30 hores, amb un cercaviles en el qual els participants portaran els tradicionals 'fanalets' (farolillos realitzats amb melons, carabasses o pebrots). A partir de les 21.00 hores donarà començament el sopar de Sant Joan en la plaça del Convent. A les 22.00 hores, serà quan Saca en Arrel farà la seua aparició amb el seu nou disc sota el braç. Ja sobre les 23.30 hores serà l'orquestra Reallity la que continue donant ritme a la nit. Finalment, com a marca la tradició, amb la mitjanit es procedirà 'cremà' de la foguera.

L'associació de Moros i Cristians habilitarà una barra amb menjar i beguda a preus populars.

Des de l'Ajuntament s'ha animat a tots els veïns de Callosa d'en Sarrià a compartir aquesta nit màgica per a donar la benvinguda al solstici d'estiu i en la qual es viuen d'una forma molt especial les tradicions del poble, gaudint d'un sopar en companyia d'amics amenitzada amb la millor bona música.

Les reserves per a participar en aquesta vetlada s'han de formalitzar fins al 20 de juny en la Casa de Cultura o a través del telèfon 96 588 09 46, amb la finalitat de proveir de les taules i cadires necessàries per a l'esdeveniment.

Pujar