20 de setembre de 2020 20/9/20

Callosa d'en Sarrià sol•licita el canvi de la parada de l'autobús interurbà a una ubicación más céntrica

Callosa d'en Sarrià sol•licita el canvi de la parada de l'autobús interurbà a una ubicación más céntrica   - (foto 1)

    L'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià ha comunicat a la Direcció general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat la necessitat de canviar l'actual parada de l'autobús interurbà a una ubicació més propera a la plaça de les Quatre Carreteres, tal com estava establida anteriorment a l'execució de l'obra de la carretera d'Alacant, ja que es tracta d'una zona més cèntrica.

    Actualment la parada se situa als afores del nucli urbà, en la carretera d'Alacant, amb el consegüent perjudici per als usuaris d'avançada edat, la qual cosa ha suscitat nombroses queixes veïnals.

    La proposta es va traslladar a través dels representants de la prefectura de Policia de Callosa d'en Sarrià en la trobada que es va celebrar la passada setmana a Pego amb el Cap de Servei de Transport Metropolità i Grans Àrees Urbanes, Aurelio López Martín. A aquesta reunió estaven convocats representants de diversos municipis de la Marina Baixa i Alta per recaptar posicions sobre el sistema de transport de viatgers per carretera de la Comunitat Valenciana, de gran interés per a la reordenació de concessions que estan duent a terme la Direcció general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat.

    Pujar