1 d’octubre de 2020 1/10/20

Callosa d'en Sarrià realitzarà una performance per a donar la benvinguda a la Volta Ciclista a Espanya al seu pas pel municipi

  Callosa d'en Sarrià serà un dels municipis pels quals passarà la LXXI Edició de la Volta Ciclista a Espanya en la seua vintena etapa. La Volta 2016 va donar començament el passat 20 d'agost a Orense i arribarà a la localitat callosina dissabte que ve, 10 de setembre, en la qual serà la seua penúltima etapa abans d'arribar a la meta final a Madrid.

  L'escamot eixirà de Benidorm i recorrerà 184 km. travessant l'interior de la comarca fins a ascendir als 1.510 m. de la Base de l'Esquadró Exèrcit de l'Aire en l'Alt d'Aitana. El seu pas per Callosa d'en Sarrià s'estima sobre les 12.30 hores i, en concret, recorrerà la carretera d'Alacant, la plaça dels Cuatre Carreteres, i la carreta de Bolulla.

  Televisió Espanyola retransmetrà en directe tota la prova i, segons les dades del propi ens, s'estima que el seu senyal podrà ser vista per 1.000 milions de teleespectadors.

  Per açò, aprofitant la repercussió mediàtica de la prova, des de la Regidoria d'Esports, que dirigeix Estela Menaches, s'ha organitzat una performance col·lectiva per a donar la benvinguda a la Tornada Ciclista i que, al mateix temps, servisca perquè la localitat puga ser distingida pels teleespectadors.

  La performance es realitzarà en l'esplanada que hi ha al costat de Agrovik i Nespres El Tossal i consistirà a realitzar amb persones la figura d'una nespra. Les persones participants en la performance portaran globus de color taronja, verd i marró, i en el moment que comence a passar l'escamot es descobrirà dins de la nespra el nom de Callosa d'en Sarrià. Per a realitzar aquesta figura feta amb persones es comptarà amb la col·laboració dels alumnes de les escoles esportives i, així mateix, s'ha fet una crida a totes aquelles persones del municipi que desitgen participar.

  El dia 8 de setembre, a les 18.00 hores, tindrà lloc un assaig general al que es prega màxima assistència. Els participants el dia de la Volta hauran de portar indumentària de colors vistosos i estar en l'emplaçament triat abans de les 11.00 hores. Hi haurà globus i esmorzar gratuït per a tots els xiquets i xiquetes participants.

  Pujar