elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una cadena humana salva un treballador després d'un greu accident laboral a Sant Fulgencio

Una cadena humana salva un treballador després d'un greu accident laboral a Sant Fulgencio
  • Bombers, guàrdia civil i testimonis de l'accident han sumat esforços per treure-ho amb vida d'un esvoranc

MÉS FOTOS
Una cadena humana salva un treballador després d'un greu accident laboral a Sant Fulgencio - (foto 2)

Exemples de solidaritat i que sumant esforços és possible canviar les coses i fins i tot salvar vides. Un treballador ha patit un accident laboral en una obra a la localitat alacantina de San Fulgencio i ha caigut en un esvoranc.

Ràpidament s'han desplaçat fins al lloc dels bombers i la guàrdia civil i han format una cadena humana juntament amb testimonis presencials de l'esdeveniment per a treure-ho amb vida. Finalment, l'home de 38 anys d'edat ha sigut traslladat a l'hospital de Torrevella per ser tractat de les múltiples ferides sofertes després de la caiguda.

El succés, segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, s'ha produït cap a les dues de la vesprada a la carretera CV-859 en terme municipal de San Fulgencio, on aquest treballador ha caigut a un esvoranc en una obra .

Sembla ser que la caiguda va ser provocada per l'ensorrament d'un muret que el va vèncer al seu pas per l'obra, explicaven des del Consorci Provincial de Bombers. L'home podria haver-se fracturat el maluc i no es podia moure.

Gràcies a una retroescavadora els bombers han pogut moure la terra i formar una espècie de passarel·la per accedir a l'accidentat: "Tant bombers, com a guàrdia civil i testimonis presencials van sumar esforços fent una cadena per col·laborar en el seu rescat i treure'l de la rasa".

Fins al lloc s'ha desplaçat també una unitat de SAMU, l'equip mèdic ha assistit a l'operari que presentava politraumatisme. Després de l'assistència, l'home de 38 anys ha estat traslladat a l'hospital de Torrevella en l'ambulància del SAMU.

Pujar